Menu Close

Mit nyersz ha van egy weboldalad az esküvődhöz?

Az esküvő életed egyik legcsodálatosabb napja, ezért előnyös ha úgy szervezed, hogy minél több idő jusson önmagadra és minél inkább ki tudd élvezni az esemény minden pillanatát. Ehhez ad segítséget ha egy az esküvődről szóló weboldallal informálod a násznépet. 

esküvős weboldal terv
A kezdőoldal, galéria és kapcsolatfelvételi oldal egy esküvős weboldalnál

Milyen előnyei vannak egy ilyen weboldalnak?

  1. Elsősorban IDŐT nyersz, amiből egy ilyen nagy volumenű esemény előkészítésekor meglehetősen kevés van 🙂
  2. Másodsorban JOBB HANGULATOT, hiszen ha már előre megosztod a megismerkedéseteket, történeteteket, képeiteket, videókat, aktuális érzéseidet, gondolataidat akkor a násznép sokkal közelebb fogja érezni magát hozzátok. 
  3. Harmadjára NYUGALMAT nyersz, mert nem fognak folyamatosan kérdésekkel felhívogatni, hiszen egyértelműen le lesz írva minden fontos információ és még a kevésbé fontos is az oldalon. 
  4. Negyedjére pedig lesz BESZÉDTÉMA, mert a násznépnek is könnyebb kérdéseket feltenni, beszélgetni, ha már van hozzá előzetesen mindenki által ismert téma szolgáltatva. 

Milyen részekből áll egy esküvős weboldal?

1. A „Mi történetünk” szakasz a főoldalon ahol röviden képekkel tarkítva elmesélheted, hogy hogyan és hol ismerkedtetek meg. Hosszabban a Rólunk oldalon lesz erre lehetőség. A képen a szöveg helyén egy Lorem Ipsum helykitöltő szövegrész olvasható, ide kell majd beírni a saját történeteteket. Kedves gesztus ha a vendégek már előre tudják ezeket a storykat, mert így sokkal barátságosabbnak, meghittebbnek érzik majd az esküvőt. 

a mi történetünk
A mi történetünk egy esküvős weboldal főoldalán

2. Visszaszámlálási lehetőség, amelyhez előre rögzítve a dátumot, megmutatja a hátralévő időt, nap, óra, perc, másodperc lebontással. 

visszaszámlálás
A visszaszámlálás rész az esküvős weboldal kezdőoldalán

3. A nagy nappal kapcsolatos időbeli és helyszíni információk részletes leírása. A helyszínhez igény esetén térképes megoldás is választható. Az esküvő előtti napokban a vendégek biztosak akarnak lenni abban, hogy pontosan és a jó helyszínre érkeznek. Ez az a pillanat amikor már egyébként is a tetőfokára hág az izgalom és a na még ezt is, meg ezt is el kellene intézni érzés, főleg a menyasszonynál 🙂 Arra, hogy hová tették a meghívót ilyenkor már kevesen emlékeznek……ha viszont már eddig is nézegették az esküvős weboldalt akkor fehéren-feketén (jelen esetben zölden-aranyszínben) ott szerepel minden ilyen jellegű információ. Az időjárás előrejelzés segítségével pedig a napszemüveg, esernyő, meleg kardigán, zakó sem marad otthon. 

A nagy napról szóló információk

4. Galéria, amely a kezdőoldalon csak néhány bemutató képet tartalmaz, külön a galéria oldalon pedig korlátlan kép, videó feltöltésére van lehetőség, akár téma szerint (pl: csoportképek, templomban készült képek, polgári esküvő képei, lagzi képei stb.) csoportosítva is.